Veelgestelde vragen

FAQ – Veelgestelde vragen

Binnen Vacaturebank Welzijn Scherpenzeel zijn er verschillende onderdelen waar vragen over binnen komen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen opgenomen, verdeeld naar de onderwerpen die binnen de website te vinden zijn.

Algemeen

Hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Ga naar Inloggen of klik op "Inloggen" rechts bovenin het scherm vanuit dit scherm kunt u of inloggen of onder in het scherm kiezen voor de optie Klik hier om u aan te melden . Vul uw gegevens in op het formulier en klik op “Verstuur” of neem zelf contact op met Steunpunt Scherpenzeel.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Via het scherm waarmee u kunt Inloggen ziet u naast de login button de optie Wachtwoord vergeten. U komt nu op de pagina terecht waar u het wachtwoord kunt laten resetten (uw nieuwe wachtwoord ontvangt u per mail). Controleer voor de zekerheid ook uw spam box. Let op: het e-mailadres dat u hier invult moet gelijk zijn aan de gebruikersnaam waar u mee inlogt.

Activiteiten

Op wat voor manier kan ik een activiteit waaraan ik wil deelnemen vinden?

Door middel van de zoek filters links kunt u uw zoekopdracht verfijnen. Ook kunt u direct een bepaalde activiteit opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld.

Ik kan een bepaalde activiteit niet vinden. Wat moet ik nu doen?

Indien u na het zoeken de activiteit toch niet heeft kunnen vinden, kan het zijn dat deze activiteit op dit moment niet aangeboden wordt. Voor meer informatie over de desbetreffende activiteit kunt u contact opnemen met Steunpunt Scherpenzeel.

Hoe kan ik mij inschrijven op een activiteit?

Zoek de desbetreffende activiteit op in het Overzicht van activiteiten en klik de activiteit aan. Klik op de hierop volgende pagina rechts onderin op “Inschrijven”. Vul eventueel een opmerking in kies daarna voor “Bevestigen”. Om te kunnen inschrijven op een activiteit dient u ingelogd te zijn. Let op: het kan zijn dat inschrijven niet beschikbaar is, dit is dan door ons uitgeschaked.

Waar kan ik zien op welke activiteiten ik ingeschreven ben?

Om dit te kunnen zien is het noodzakelijk dat u bent ingelogd. Indien dat zo is kunt u na het aanklikken van het menu Start aan de rechterkant van het scherm Mijn default”. Hier worden alle activiteiten getoond waar u zich voor ingeschreven heeft.

Ik heb een vergissing gemaakt en wil mezelf uitschrijven voor een activiteit, is dat ook via de website mogelijk?

Uitschrijven voor een activiteit is op dit moment online niet mogelijk. Hiervoor moet u op dit moment per email of telefonisch of via email contact opnemen met Vacaturebank Welzijn Scherpenzeel.

Vacatures

Op welke manier kan ik de vacature vinden die bij mij past?

Door middel van de zoek filters links op de Vacature pagina kunt u uw zoekopdracht verfijnen. Ook kunt u direct een bepaalde vacature opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld.

Hoe kan ik mij inschrijven op een vacature?

Wanneer u een vacature op het oog heeft kunt u via de knop "Meer informatie" de details van de vacature inzien. Daar ziet u rechts onderin een knop met de tekst “Inschrijven” om te reageren op de vacature. Vul de gevraagde gegevens in en druk daarna op “Bevestigen”. Om te kunnen inschrijven op een vacature dient u ingelogd te zijn.

Kan ik zien op welke vacatures ik ingeschreven ben?

Om dit te kunnen zien is het noodzakelijk dat u bent ingelogd. Indien dat zo is kunt u na het aanklikken van het menu Start aan de rechterkant van het scherm Mijn default ”. Hier worden alle vacatures getoond waar u zich voor ingeschreven heeft, daarbij ziet u hier de status van uw inschrijving terug.

Waarom staat de vacature waar ik mij net voor ingeschreven heb op status: Afwachtend?

De vacature staat op status: Afwachtend, omdat Steunpunt Scherpenzeel de inschrijving eerst goed moet keuren. De status verandert zodra deze opgepakt wordt door Steunpunt Scherpenzeel.

Ik wil zelf ook graag een vacature toevoegen!

Het is niet mogelijk om zelf een vacature toe te voegen. Dit gaat via Steunpunt Scherpenzeel.

Achteraf uitschrijven voor een vacature, kan dat?

Uitschrijven voor een vacature is online niet mogelijk. Hiervoor moet u contact opnemen met Steunpunt Scherpenzeel.

Overig

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?

Heeft u een andere vraag, of een opmerking over de website. Via het ? rechts onderin de site kunt u een contact formulier invullen. Wij ondernemen dan spoedig actie.